CALLI® NIGHT éjszakai tea 1503515

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kortyonként a pihentető alvásért!

Nyugtató gyógyteánk segít a test és az elme ellazításában a golgotavirág, a kamélia levél és további gondosan válogatott gyógynövények keverékének segítségével. Fogyassza lefekvés előtt a pihentető alvás elősegítéséhez vagy kortyolgassa napközben a hidratáció biztosítása, a feszültség és a stressz oldása érdekében.

10 tasak / doboz

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
íz
Fahéj
6.830 Ft (5.378 Ft + ÁFA)
Menny.:db
CALLI® NIGHT éjszakai tea 1503515
6.830 Ft (5.378 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sunrider Calli tea  számos előnyös tulajdonsággal bír, amely a különféle összetevők jótékony hatásainak köszönhetőek.

A Calli® egy egyedülálló gyógynövényital, amely zöld tea és gyógynövénykivonatok szabadalmaztatott keverékéből készül. A Sunrider egyedülálló koncentrálási módszere olyan módon fokozza a tea katechinek, bioflavonoidok és más erős antioxidánsok felszabadulását, ahogy ez a hagyományos őrléssel nem lehetséges. A Calli exkluzív formulája hatékony antioxidáns védelmet biztosít a szabad gyökök ellen, és segíti a szervezet természetes tisztítási és eltávolítási folyamatait. A Calli® természetes összetevőkből készül, és nem tartalmaz zsírt, koleszterint vagy mesterséges édesítőszert. Hidegen és melegen is finom, és egészségesen helyettesíti a kávét, teát, tejeskávét és kólát.

ELŐNYÖK

  • Gyógynövénykivonatokból készült természetes ital
  • Elősegíti a nyugodt alvást
  • Zsírmentes, nem tartalmaz tartósítószert vagy mesterséges édesítőszereket
  • Kóser és halal minősítésű

FŐ ÖSSZETEVŐK

  • Kamélia levél (Camellia Sinensis) Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a szabad gyökök semlegesítésében és a sejtek védelmében. Emellett természetes energiaforrás.
  • Csipkebogyó antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, található benne többek között kalcium, magnézium, cink, vas, A-, C-, E- és K-vitamin is.
  • Jujuba  mikrobaellenes, gyulladásgátló és féregűző hatását már bizonyították, de ismeretes nyugtatóként és hatásos cukorbetegség esetén.

GOLGOTAVIRÁG Ezt az egzotikus virágot hagyományosan a szorongás és az álmatlanság enyhítésére alkalmazzák. Emelheti a GABA vegyület szintjét a szervezetben, mely segít hangulatunk szabályozásában és kiegyensúlyozásában.

JUJUBE MAG A jujube magjait, gyümölcsét és kérgét a hagyományos orvoslásban szorongás és álmatlanság kezelésére, és az emésztés fokozása érdekében alkalmazzák.

PORIA Ez a gombafajta számos olyan anyagot tartalmaz, amelyek elősegíthetik a jó egészséget. Poliszacharidokat tartalmaz, melyekről ismert, hogy támogatják az immunműködést, és triterpenoidokat, melyek antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek.

ZÖLD TEA LEVÉL (CAMELLIA SINENSIS) Ennek a teanövénynek a levelei polifenolokat, valamint L-theanin aminosavat tartalmaznak, melyek pihentetőek, de nem álmósító hatásúak.

CSIPKEBOGYÓ C-vitamin-, flavonoid és antioxidánsokban gazdag forrás, mely gyulladáscsökkentő és immunrendszer támogató előnyökkel biztosít

AJÁNLÁSOK

Áztasson egy Calli® filtert 480 ml forró vízben a kívánt erősségtől függően 3-5 percig, majd távolítsa el a filtert

Márka SUNRIDER

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!