inov-8 TrailFly WIDE férfi terepfutó cipő 001148-BKFRDG-S-001

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Sokoldalú partnert keres edzőfutásokhoz vagy hosszú off-road versenyekhez? Az új TRAILFLY a megfelelő választás.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
inov-8 TrailFly WIDE férfi terepfutó cipő  001148-BKFRDG-S-001
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Több csillapítással, párnázással és védelemmel készült a kényelem és a minden távon való teljesítmény érdekében kemény talajokhoz. Tökéletes edzésekhez és hosszabb versenyekhez.

A nitrogénnel átitatott FLYSPEED hab a meghajtásért és a forradalmi GRAPHENE-GRIP, tapadásért felel a nedves talajra.

A TRAILFLY vadonatúj anatómiai formája átöleli lábának természetes körvonalait, a saroknál rögzül, a lábujjaknál pedig kiszélesedik a biztonságos és kényelmes érzés érdekében. A TRAILFLY-hez két új specifikus illeszkedést kínálunk: Standard Fit és Wide Fit. 

A párnázás és a dinamika kiegyensúlyozott arányának köszönhetően megfelel a magas kényelemre vágyó hobbifutóknak, valamint a tapasztalt sportolóknak, akik agilis és megbízható partnert szeretnének az igényes futási kihívásokhoz. A TRAILFLY a sokoldalúság szinonimája, és könnyen megbirkózik a városon kívüli erdei utakon és a magasabb hegyek vadabb terepén.

Két felső szélessége van, a Standard (100 mm az UK8 méretben) és a Wide változat (105 mm az UK8 méretben). Jelenleg a közepes szélességű Standard

változatot nézi: A varrat nélküli kialakítású hálós felsőrész biztosítja a szükséges légáteresztő képességet. A fűzőktől a sarokig vezető stabilizáló elemek ezután megbízhatóan rögzítik a lábfejet a cipőben, így a még több technikai átjáró és meredekebb ereszkedés nem jelent problémát. Van egy ujjvédő és egy bevarrt nyelv, hogy egyetlen kő se kerüljön be.

A versenyre hangolt TRAILFLY SPEED változathoz képest a TRAIFLY csillapítása magasabb. A sarok alatti párnázó hab vastagsága 18 mm. A 6 mm-es ejtés a természetes futás és a nagyfokú propriocepció arany átlaga. A POWERFLOW PRO párnázó hab egyszerre nagyon könnyű, rugalmas és puha. . Kiváló energia-visszaadásának köszönhetően energiát ad minden tükröződéshez.

A rugalmas META PLATE megerősítés megvédi a lábat az éles kövektől, javítja a torziós stabilitást és növeli az általános biztonságérzetet a terepen.

A G-GRIP technológiájú, forradalmi grafénnel dúsított külső talp kiváló tapadást biztosít változatos terepen és nagyobb tartósságot biztosít. A 4 mm-es fülhallgatók tökéletesen tartják még a technikásabb ösvényeken is, és hosszabb futásokat is képesek kezelni kemény felületeken. A külső talp a maximális sokoldalúságra helyezi a hangsúlyt. Ennek köszönhetően sziklás terepen, erdei utakon és aszfaltutakon futhat.

Márka inov8

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!