Lotto Moonrun férfi trail navy kék futócipő 217972_1H2

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Lotto Moonrun 217972_1H2 egy sokoldalú futócipő, amely különösen alkalmas azok számára, akik kényelmes, tartós és jó tapadást biztosító lábbelit keresnek. Ha ezek az előnyök vonzóak számodra, érdemes megfontolni a vásárlást.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
29.990 Ft 26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -3.000 Ft -10%
Menny.:db
Lotto Moonrun férfi trail navy kék futócipő 217972_1H2
29.990 Ft 26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -3.000 Ft -10%
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

1. Kiváló Kényelem

  • Párnázott Középtalp: A cipő középtalpa jól párnázott, ami kényelmes futási élményt biztosít, csökkentve az ütéseket és a terhelést a lábakon.
  • Ergonomikus Tervezés: Az ergonomikus kialakítás segíti a természetes lépést és mozgást, így hosszabb távokon is kényelmes marad.

2. Minőségi Anyagok

  • Légáteresztő Felsőrész: A felsőrész könnyű és légáteresztő anyagból készült, amely biztosítja a megfelelő szellőzést, így a lábak kevésbé izzadnak futás közben.
  • Tartós Kivitel: A cipő anyagai és varrásai tartósak, ami hosszabb élettartamot biztosít még intenzív használat esetén is.

3. Jó Tapadás és Stabilitás

  • Speciális Talpmintázat: A talp mintázata kiváló tapadást biztosít különböző felületeken, legyen szó aszfaltról vagy enyhén terepes környezetről.
  • Stabilitási Támogatás: A cipő kialakítása és a középtalp szerkezete megfelelő stabilitást nyújt, ami segít megelőzni a sérüléseket és a bokaficamot.

4. Modern Dizájn

  • Esztétikai Megjelenés: A Lotto Moonrun 217972 91W cipő modern és stílusos megjelenéssel bír, ami vonzó lehet azok számára, akik szeretik, ha futócipőjük nem csak funkcionális, hanem jól is néz ki.
  • Színválaszték: Többféle színben elérhető, így könnyen találhatsz olyat, ami illik a személyes stílusodhoz.

5. Kiváló Ár-Érték Arány

  • Megfizethetőség: A Lotto Moonrun cipők általában kedvező áron kaphatók, így jó választás lehet, ha minőségi futócipőt keresel anélkül, hogy túl sokat költenél.
  • Tartósság és Élettartam: Az árhoz képest a cipő tartóssága és élettartama nagyon jó, így hosszabb távon is gazdaságos választás.

6. Kiváló Vélemények

  • Pozitív Vásárlói Visszajelzések: Sok felhasználó pozitív véleményeket oszt meg a Lotto Moonrun cipőkkel kapcsolatban, külön kiemelve a kényelmet, a stabilitást és a tartósságot.

Összességében a Lotto Moonrun 217972 91W egy sokoldalú futócipő, amely különösen alkalmas azok számára, akik kényelmes, tartós és jó tapadást biztosító lábbelit keresnek. Ha ezek az előnyök vonzóak számodra, érdemes megfontolni a vásárlást.

Műszaki leírás:

A MOONRUN 300 kitartást, tapadást és kontrollt biztosít a szabadtéri futóknak mindennapi kalandjaik során.

A középtalp magában foglalja a Lotto Hyperpulse szabadalmát a maximális ütéselnyelés és az energiavisszaadás érdekében. Ez a technológia olyan pengeszerkezetet mutat be, amely anatómiailag követi a láb mozgását. A puha pengék összenyomva nagyobb párnázást biztosítanak; elengedéskor rugókként működnek, amelyek előre hajtják a lábfejet.

Ezenkívül a középtalp különböző sűrűségű: a sarok lágyabb EVA anyagból készült, hogy javítsa a visszapattanást, míg a fennmaradó rész keményebb EVA anyagból készült a láb rögzítése és stabilitása érdekében.

A gumi futófelületen csapok találhatók, amelyek többirányú tapadást biztosítanak a láb elülső részén és a középső részeken, és csúszásgátlóként szolgálnak a sarkon; ráadásul javítja a tapadást lefelé és emelkedőn egyaránt. A cordura felsőrész könnyű, megfelelő illeszkedést és nagyobb légáteresztőt garantál.

FELSŐ: Ripstop cordura

Puha PU sarokpult ""geo"" vonalak textúrájával

TPU szemtartó

3D gumi nyomott lábujjvédő és losanga pöttyös textúrával

KÖZÉPTALP: kettős sűrűségű EVA

Talp: Gumi

Márka lotto

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!