Lotto RUN FIT W II női, futótrikó pink. 217383 0NW

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Lágy, és kényelmes, jól szellőző trikó futáshoz, fitneszhez, vagy akár a meleg napokra sportos viseletként is. 
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Ruhaméret
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Lotto RUN FIT W II női, futótrikó pink. 217383 0NW
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Lotto RUN FIT W TANK MEL

Bemutatjuk új edzőfelszerelésünket, amelyet azok számára terveztünk, akik fittek akarnak maradni és jól érzik magukat.

Az extra lágy technikai poliészter szöveteink kivételes illeszkedést, nyújthatóságot, gyorsan száradó képességet és légáteresztő képességet biztosítanak, varrat nélküli szekcióval a nagyobb kényelem érdekében.

Ezt a Lotto RUN FIT W TANK MEL női topot elsősorban futáshoz tervezték, de más sporttevékenység során is bátran viselheted. Sztreccs anyaga felszívja a nedvességet, gyorsan szárad és mozgásszabadságot biztosít. Fényvisszaverő elemekkel is el van látva a jobb láthatóság érdekében.

  • attraktív dizájn
  • funkcionális anyag
  • hátul egyesített pántok
  • fényvisszaverő elemek

Az ergonomikus illeszkedő elemeket könnyű és lélegző mobilitásra tervezték, lapos kötésekkel a nagyobb mozgástartomány érdekében.

A hátul stratégiailag elhelyezett fényvisszaverő elemek maximális láthatóságot biztosítanak gyenge fényviszonyok között a passzív biztonság érdekében.

Innovatív módon melange erős színeket is alkalmaztunk az egyszerű tárgyakra a friss, általános megjelenés érdekében.

A fizikai edzéseknek szentelt termék egy új, fókuszált koncepcióval, ahol a stílus és a teljesítmény ötvöződik

o Célfogyasztó: minden osztályba és korcsoportba tartozó emberek, akiknek fontos a rendszeres testmozgás, a fittség megőrzése, valamint a jobb közérzet és életvitel;

o Technikai poliészter szövetek, amelyek kivételes illeszkedést, nyújthatóságot, gyors száradást és légáteresztő képességet biztosítanak; egy varrat nélküli rész teszi teljessé az ajánlatot a kényelmesebb ruhákért

o Ergonomikusan illeszkedő elemek a könnyű és légáteresztő mobilitás érdekében, lapos kötések a nagyobb mozgástartományért

o Fényvisszaverő elemek a stratégiai területen, hogy gyenge fényviszonyok mellett is maximális láthatóságot biztosítsanak, főként a hátoldalon a passzív biztonság érdekében;

o 3 különböző grafika keveréke, hogy a fogyasztók minden ízlését ötvözze: 3 színben kifejlesztett spray hatás, fekete alapon virágos grafika kombinálva az új Midnight Blue színnel és a 80-as évek ihlette absztrakt téma, Barely Pink fekete alappal.

o Különösen nőies színpaletta: örökzöld fekete, amely a rózsaszín és a kék új tónusaihoz kapcsolódik. A melange erős színek innovatív használata egyszerű tárgyakon a friss összkép érdekében.

Márka lotto

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!